Міняйте яблука на ідеї

06 September 2021

Чому саме зовнішній консультант краще штатного співробітника? А саме поговоримо про бухгалтерський аутсорсинг та його переваги.

Залучення зовнішнього консультанта гарантовано надасть можливість зекономити до 50% витрат у порівнянні із створенням окремої штатної одиниці всередині компанії. Перша проблема із якою доведеться стикнутися – це складність знайти хорошого спеціаліста і людину, якій можна довіряти.

Та все ж таки, знайшовши підходящу кандидатуру необхідно буде вирішувати ще ряд питань: організація робочого місця, мотивація, щомісячна сплата податків із заробітної плати, заміна та фінансове забезпечення працівника на час відпустки чи лікарняного, забезпечення постійного навчання... і в результаті, ви все рівно не отримаєте відповіді на низку питань, що виникатимуть у процесі розвитку вашого бізнесу.

«Якщо у вас є яблуко, і у мене є яблуко, і якщо ми обмінюємося цими яблуками, то у вас і у мене залишається по одному яблуку. А якщо у вас є ідея, і в мене є ідея, і ми обмінюємося ідеями, то у кожного з нас буде по дві ідеї.» Джордж Бернард Шоу.

Важливою перевагою співпраці із консалтинговою компанією – є комплексний підхід. До обслуговування залучаються бухгалтери, сертифіковані аудитори, фінансові консультанти, юристи та адвокати. Кожен співробітник може отримати висококваліфіковану консультацію всередині компанії із будь-якого питання, що стосується розвитку вашого бізнесу, оптимізації системи оподаткування, а також, у компанії впроваджена система подвійного контролю. Гарантовано, що у вас не залишиться питань, які не матимуть відповіді, а також задач, які не можливо вирішити. «Хороший радник краще, за будь-які багатства» Сократ.

А на завершення, хочеться сказати, що навіть якщо ви вирішили надати перевагу штатному працівнику, то консалтингова компанія може стати вам надійним помічником у даній справі, адже це не виключає потреби мати паралельно ще й радників, бо всі переваги зберігаються...

Тож успіху вам у прийнятті правильного рішення!

Read 352 times